Om initiativet

Du kan bli en #julebordhelt i år også

2020 har vært et tøft år for mange. Men likevel er det mange bedrifter som ikke har fått inntektene sine påvirket, og som nå står i en posisjon der de faktisk sparer ganske mye penger på å ikke avholde julebord i år.

I stedet for å putte disse pengene i firmasparegrisen, kan de brukes til å gjøre verden til et bedre sted for de mange som trenger det.

Söderberg & Partners er et av firmaene som lurte på hva godt de skulle gjøre med de sparte julebordspengene. Bedriften har lenge hatt et samarbeid med Kirkens Bymisjon, og de bestemte seg for å gi penger til organisasjonens «Gled en som gruer seg til jul»-kampanje, og samtidig oppfordre andre bedrifter til å gi av julebordet sitt til en sak de bryr seg om.

Samtidig med Söderbergs initiativ her i Norge, startet en britisk bedrift initiativet #xmaspartyheroes, med samme utgangspunkt. I løpet av én uke gav britiske bedrifter over en million pund til forskjellige gode formål i England! Like bak fulgte Kanada med en tilsvarende kampanje, og derfor har vi nå også startet #Julebordhelt her i Norge.

Vi tror det finnes mange rause, fine bedrifter der ute, som ønsker å gjøre noe godt for samfunnet vi lever i og medmenneskene rundt oss.

Derfor oppfordrer vi deg til å bli en #julebordhelt – gi av julebordet til noen som trenger det!

Hvem står bak?

Ingen eier #julebordhelt i Norge. Det er startet etter initiativ fra Söderberg & Partners, Kirkens Bymisjon og b.bold, for å gagne alle organisasjoner i Norge. Kampanjen har støtte fra et bredt lag av innsamlingsbransjen i Norge, og fra bransjeorganisasjonen Norges Innsamlingsråd.

Nettsiden er satt opp i hui og hast pro bono av Dekode, og driftes i det daglige av Beate Sørum i b.bold, på vegne av alle organisasjoner her til lands.

Jeg har spørsmål – hvem kan jeg kontakte?

Har du spørsmål om hvordan dette funker, hvordan du som bedrift får logoen din på forsida, eller hvordan du som organisasjon blir med, eller andre praktiske ting?

Kontakt Beate Sørum, telefon 986 23 650, eller epost beate@bbold.no.

Er det pressespørsmål, kan du kontakte en av følgende:

Söderberg & Partners:
Administrerende direktør Jørn Gisvold, kan kontaktes via kommunikasjonsleder Stine Roland:93 68 22 48.

Kirkens Bymisjon:
Pressekontakt Tove Bø nås på telefon 970 95 599, eller epost tove.bo@bymisjon.no.

Norges Innsamlingsråd:
Generalsekretær Siri Nodland nås på telefon 908 78 718 eller epost siri@innsamlingsradet.no. Siri kan uttale seg på vegne av innsamlingsbransjen i Norge.

b.bold:

Beate Sørum kan kontaktes for spørsmål om kampanjen #julebordhelt, se kontaktinfo over.